Werken bij Masters in Finance: Ontwikkeling, flexibiliteit en persoonlijke begeleiding

Finance Professional MiF

Shelton: "Ik leer veel, niet alleen in mijn werk, maar ook via de trainingen die ik volg aan de Masters Academy.”

Shelton werkt meer dan een jaar voor Masters in Finance. Waarom hij voor de Masters Group koos?

“Tijdens een event van Masters in 2019 maakte ik voor het eerst kennis met de organisatie. Dat is me altijd bijgebleven. Zodra ik de kans kreeg om te solliciteren, heb ik die meteen gepakt! Wat me opviel tijdens het event was hoe fijn de sfeer is en wat een leuke groep mensen er werkt bij Masters. Ik wilde daar graag deel van uitmaken! Daarnaast past interim-werk via Masters goed bij mij; ik wil mezelf snel ontwikkelen, en het biedt zowel flexibiliteit als baanzekerheid.”

Zichtbaar in het straatbeeld

Enorme billboards langs de A16 en tientallen zwarte auto's met het witte logo: de kans is groot dat je Masters in Finance al eens in het straatbeeld hebt gezien. De Masters Group zet flink in op zichtbaarheid. Het bedrijf, met een statig kantoor aan de Rotterdamse Schiekade, plaatst al 18 jaar interim-financials bij een breed scala aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren is het aanbod uitgebreid met een HR-label, en inmiddels is er ook Masters in Administration.

Leren en ontwikkelen bij opdrachtgevers

Shelton is momenteel aan de slag bij zijn tweede opdrachtgever via Masters in Finance. “Mijn vorige opdrachtgever was een mooi bedrijf, waar ik vooral bezig was met backoffice- en facturatiewerkzaamheden. Bij mijn huidige opdrachtgever richt ik me meer op debiteuren- en crediteurenadministratie, en binnenkort mag ik ook de maandafsluitingen verzorgen. Ik leer veel, niet alleen in mijn werk, maar ook via de trainingen die ik volg aan de Masters Academy.”

Goed werkgeverschap en ontwikkeling bij Masters

De Masters Group investeert in kennis via de Masters Academy, het eigen opleidingsinstituut. Medewerkers kunnen er trainingen volgen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Daarnaast zijn er twee post-hbo-opleidingen. Een goede beloning en persoonlijke aandacht voor medewerkers, in de vorm van borrels, feesten en events, horen ook bij goed werkgeverschap.

Begeleiding van de Fieldmanager

De opdracht van Shelton loopt waarschijnlijk tot oktober. Vanaf dat moment kan hij weer bij een nieuwe opdrachtgever aan de slag. Samen met zijn Fieldmanager bespreekt hij al wat zijn volgende uitdaging gaat worden.

Binnen de Masters Group is de rol van Fieldmanager een zelfstandige functie, los van het salesteam. Een Fieldmanager is zowel loopbaanbegeleider als vraagbaak op HR-gebied. Ze evalueren opdrachten, helpen bij het uitstippelen van carrièrepaden, en bieden ondersteuning als het even niet lekker loopt op een opdracht of privé.

“De begeleiding vanuit Masters is top! Mijn Fieldmanager houdt altijd rekening met mijn wensen bij het zoeken naar nieuwe opdrachten. Het is een fijn vangnet. ik heb altijd iemand om op terug te vallen.”